Kennismaking met sponsorclub Weert Graafschap Horne

Op dinsdag 8 juni werden we verwacht op Crossmoor om hier kennis te maken en te dineren met onze sponspor Lions club Weert Graafschap Horne. Bij deze kennismaking waren naast LEO club Weert Montorency en de sponsporclub ook de heren van het Lions District Jan Bos, Piet van der Meulen, en Gert Aarts aanwezig.

Om 19.00 werden we ontvangen met een glaasje champagne en werd kort met iedereen kennis gemaakt. De president van Lions Club Graafschap Horne heeft een paar woorden gesproken waarna we aan tafel gingen.

1006_Leo club Weert_007

Van links naar rechts: Roderik van Houtert, Toine Vaessen, Gert Aarts, Piet van der Meulen

Tijdens het diner hebben we een korte presentatie gegeven over de LEO club en ons zelf kort voorgesteld aan de sponsor club. Het was leuk om te zien dat iedereen enthousiast was over het initiatief LEO club in oprichting en bereid was ons te ondersteunen waar nodig. Verder had het lions lid Joost Verkeyn interessante verhalen over zijn ervaringen met de Leo Clubs.

Al met al was het een erg geslaagde avond, het was leuk om een beeld te krijgen bij onze sponspor club en iedereen persoonlijk te ontmoeten!

1006_Leo club Weert_050

Van links naar rechts: Piet van der Meulen, Jan Bos, Loes Daniƫls, Tim Knabben, Wally van Houtert, Toine Vaessen, Roderik van Houtert, Gert Aarts

Terug