Eendjesrace LC Brueghel (BE)

Op 4 Juli j.l. organiseerde LC Brueghel (BE) in het Belgische Bree de “Limburgse Eendjesrace”. Deze “race” stond in het teken van het goede doel een Hart voor Limburg. Deze stichting selecteert jaarlijk 43 projecten in Belgisch Limburg die een bijdrage leveren in de bestrijding van achterstelling en kansarmoede van kinderen in Limburg. Mensen konden loten kopen in de vorm van badeentjes om zo kans te maken op een heuze Mercedes A klasse. Uiteindelijk zijn er 58.962 eendjes loten (/eendjes) verkocht welke allen los zijn gelaten op het water, wat natuurlijk een aantal mooie beelden opleverde;

IMG_2224

IMG_2231

IMG_2232

Al met al was het een zeer leuke dag waar  Toine Vaessen en Roderik van Houtert van de Leo Club Weert Montmorency ook bij aanwezig waren.

Terug