Greep naar de Hoorn

Greep naar de hoornOp 15 september 2010 heeft de gehele Leo club Weert Montmorency hulp geboden tijdens de Greep naar de Hoorn. Sinds jaar en dag is de Greep naar de Hoorn bekend onder het Weerter publiek en met zo’n 500 deelnemers ook een waar evenement te noemen. De stichting Weerter Bedrijvencompetitie is in 1995 opgestart als initiatief van de Lionsclub Weert Graafschap Horne (sponsorclub Leo Club Weert Montmorency) en is inmiddels uitgegroeid tot een project van acht service-clubs uit Weert en omgeving.  Het doel van de dag is om geld bij elkaar te brengen om sociaal maatschappelijke projecten in het Land van Weert en Cranendonck te helpen. De manier waarop de Leo club Weert Montmorency een steentje bij heeft kunnen dragen tijdens de dag is doormiddel van het jureren bij diverse activiteiten, consumptie verkoop tijdens het avondprogramma, en diverse hand-en-span diensten door de dag heen.  De Greep naar de hoornactiviteiten begonnen om 08.30 uur en eindigde om 16.30 uur met als hekkensluiter het directeuren spel. In totaal waren er gedurende de dag 12 opdrachten in en om de Ijzeren Man waaraan 41 teams aan mee deden. Nadat alle teams hun uiterste best hadden gedaan om tijdens de spellen zoveel mogelijk punten bij elkaar te krijgen konden ze voor het avondprogramma terecht bij Kinderpretland. Hier stond omstreeks 18.00 uur een uitgebreid buffet te wachten zodat de deelnemers goed gevult aan het avondprogramma konden beginnen. Tijdens dit avondprogramma kwamen Typish Bookstore en Harry & de Gebroeëke Zwiêgelkes optreden. Al met al het was een zeer geslaagde dag en we hopen ook in de toekomst weer van de partij te zijn!

Terug