Charter Leo Club Heerlen Sarolea

Op 23 oktober 2010 vond de charter van Leo Club Heerlen Sarolea plaats. Voorafgaand aan de plechtigheden was er een middagprogramma met een puzzeltocht in het Gaia Park. Vanuit Leo Club Weert waren hier Toine en Geert aanwezig, en er was ook een flinke deelname van vrienden, familie, Lions en Leo’s uit heel het land. De opbrengst van deze dag gaat ten goede aan projecten van Stichting Dierenverzorging Gaia Park en Pension Mijnzicht.

Na het middagprogramma was er nog een borrel in het centrum van Heerlen, waar Roderik ook heeft aangesloten en waar we club Heerlen beter konden leren kennen. Het was een geslaagde, goed georganiseerde dag!

Het belangrijkste moment van de dag wat uiteraard de daadwerkelijke charter van Leo Club Heerlen Sarolea. Vanaf heden mogen zij zich een officiële Leo Club noemen. Namens de hele Leo Club Weert, van harte gefeliciteerd!

phpEHNuBz

Terug