Kerstkaarten actie 2010

phpppOGrN

Op donderdagochtend 23 december 2010 vond de Kerstkaarten actie plaats, waarbij basisschoolleerlingen van het Dal en de Nassauhof 80 zelfgemaakte kerstkaarten kwamen uitdelen aan de bewoners van Zorgcentrum Hieronymus aan de Biest te Weert.  Medio September 2010 is door de Leo Club Weert Montmorency aangevangen met de uitwerking van dit idee. Dit natuurlijk met in het achterhoofd de kerstgedachte dat jong en oud samen vieren. Vanuit Leo Club Weert Montmorency waren hier Toine, Jules en Anne-Meike bij aanwezig om, samen met de docenten, de leerlingen te begeleiden, en Leo Club Weert Montmorency te presenteren.

De ontvangst vond plaats in de centrale aula, waar de bewoners op ons zaten te wachten met koffie/thee/warme chocola en de gebruikelijke kerstkransjes en kerstmuziek. De kinderen werden uitgenodigd om de kerstkaarten aan de aanwezige bewoners uit te delen, en de positieve uitroepen waren niet van lucht zodra de bewoners de enveloppen openden.

Zowel de leerlingen als de bewoners waren erg enthousiast over dit initiatief wat door de Leo Club Weert Montmorency in gang is gezet. Dit was tevens de eerste eigen activiteit van de Leo Club Weert Montmorency. Het feit dat deze actie geslaagd is, vormt een mooie opsteker voor 2010, en mogelijkerwijs eenzelfde initiatief voor volgend jaar!!

Terug