Artikel Weerter Zakenblad

Op 10 December 2010 hebben Jules Paquay evenals Toine Vaessen een bezoek gebracht aan de borrel van de uitgifte van het Weerter Zakenblad (#4 – 2010). Maikel Deben, lid van LC Graafschap Horne Weert, had ons aangeboden onze case studie voor de brede school Keent in het blad te promoten. Wij zijn Maikel Deben zeer dankbaar voor deze mogelijkheid. Dit heeft geleidt tot het volgende artikel:

“Case studies voor het goede doel

De Leo Club Weert Montmorency in oprichting, een jongerenvereniging met leden in de leeftijd van 18 tot 35 jaar die zich inzet voor individuele ontwikkeling en maatschappelijke doelen, wil fondsen werven voor de aanschaf van een groot speeltoestel voor de nieuwe brede school “Markeent” in Weert-Zuid. De speelplaats krijgt een wijkfunctie, maar het ontbreekt de school aan middelen om de speelplaats in te richten.

De leden van de Leo Club, academische studenten en afgestudeerden op het gebied van business accountancy, strategische marketing, finance en investments, business management, retail en real estate & housing, hebben bedacht hun kennis en ervaring aan bedrijven aan te bieden en zijn bereid tegen een bepaalde vergoeding een case study of sparring sessie uit te voeren. Met deze inkomsten willen zij de aanschaf van speeltoestellen mogelijk maken. GeĆÆnteresseerden in een case study kunnen contact opnemen met Geert Fleuren of Loes DaniĆ«ls.

Zie ook www.leoclubweert.nl”

Terug