Kenningsmakingsborrel zaterdag 2 April a.s.

Op 19 April 2010 zijn we in Weert van start gegaan met de oprichting van Leo Club Weert Montmorency. Een Leo Club is een jongeren variant van de Lions welke een internationale serviceorganisatie is. De leoclubs zijn bedoeld voor ambitieuze dames en heren tussen de 18 en 35 jaar. De doelstelling van een Leo club is in de eerste plaats om door middel van gezamenlijke inspanning een bijdrage te leveren aan de maatschappij. In de tweede plaats staat de persoonlijke ontwikkeling van de Leo’s door middel van Leadership, Experience en Opportunity centraal. Naast deze doelstellingen is het verder een hele goede mogelijkheid om te netwerken met leo’s in Nederland en daarbuiten. Er zijn wereldwijd meer dan 144.000 leo’s in 139 verschillende landen en er worden naast nationale activiteiten ook vele internationale leo club activiteiten georganiseerd.

Momenteel bestaat de club uit 7 enthousiaste leden en zijn we een club in oprichting. Zodra we 12 leden hebben volgt er een charter vanaf wanneer het een echte club is. Het is een unieke mogelijkheid om deel uit te maken van deze club aangezien er slechts een andere gecharterde leo club in Limburg is op dit moment. Verder zijn bedrijven en andere instaties zeer geïnteresseerd in mensen welke buiten hun studie en bijbaantje nog andere bezigheden hebben welke bijdragen aan de persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling,

Aangezien we nog enkele ambiteuze mensen zoeken welke deel willen uitmaken van deze leuke club heb je de mogelijkheid om gedurende een informele borrel nader kennis te maken met onze leo club en de gedachtegang. Om dit alles gestalte te geven houden we op zaterdag 2 April a.s. een borrel in Gotcha te Weert (aanvang 20:00 uur). Hier zal een leo commissioner een presentatie samen met ons geven over het Leo concept. Verder kan je hier onder het genot van een hapje en drankje vragen stellen aan andere leo’s om zo een indruk te krijgen van de club.

Meld je aan voor de borrel via info@leoclubweert.nl. Dit e-mailadres kan tevens voor additionele vragen gebruikt worden. Na aanmelding zullen nadere gegevens over de avond naar je worden gestuurd.

LeoClub Weert Montmorency n.c.
www.leoclubweert.nl

Terug