Leo Club Utrecht Nieuwjaarsborrel 2011

Op 8 januari jl zijn we met een aantal leo’s naar de landelijke nieuwjaarsborrel in Utrecht gegaan. Dit keer kwamen we met de andere Leo’s uit Nederland samen in het midden van het land. In een oude werfkelder aan de Oudegracht in het hart van Utrecht werden we hartelijk ontvangen. Na de speech van de organiserende club en de vooruitblik van Leoclub Heerlen naar de Nationale Conventie in mei konden we het glas heffen om 2011 in te luiden! De organisatie had dit jaar gekozen voor een borrel om zo iedereen de gelegenheid te geven elkaar te leren kennen omdat er afgelopen jaar vele nieuwe Leo’s bij zijn gekomen. Na deze succesvolle borrel was het tijd voor een gezellig diner en degenen die daarna nog energie hadden gingen naar diverse (dans)kroegen. Uiteindelijk sloot een handjevol Leo’s, die het tot de vroege uurtjes vol hadden gehouden, de nieuwjaarsborrel van 2011 af. Op naar die van 2012…!

Terug