Greep naar de Hoorn – 10 september 2011

Op 10 september 2011 jl. hebben de leden van Leo Club Weert Montmorency zich actief ingezet tijdens de Greep naar de Hoorn, een Weerter bedrijvencompetitie waar ieder jaar zo´n 500 deelnemers aan meedoen. Dit ludieke evenement, in 1995 in het leven geroepen door Lions club Graafschap Horne, heeft tot doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen om sociaal maatschappelijke projecten in het Land van Weert en Cranendonck te ondersteunen.

Leo Club Weert Montmorency heeft ook dit jaar weer op diverse manieren haar steentje aan dit evenement bijgedragen. Dit middels jureren bij een, pittig ervaren, activiteit waarbij deelnemers touwen moesten spannen om een ton en hiermee zes minuten lang een parcours moesten afleggen. Tevens heeft Leo Club Weert dit jaar een initiatief in het leven geroepen om lunchpakketten aan te bieden aan alle deelnemers, bestaande uit een broodje gezond met toebehoren of een broodje hamburger met toebehoren. Daarnaast heeft de Leo Club op locatie ook losse broodjes en consumpties verkocht. De totale opbrengst voor het goede doel hiervan bedragen  €350,- en zal ook in z’n geheel ten goede komen aan de goede doelen van de Greep naar de Hoorn van dit jaar (zie ook www.greepnaardehoorn.nl).

phpZF4xkv

phpdPaJOu

We zijn erg blij met de positieve reacties van alle deelnemers op ons initiatief, en zullen dit naar de toekomst toe zeker verder gaan uitbreiden!!

Terug