Actie voedselbank Weert

phpepQYXG
Op zaterdagmiddag 5 november 2011 heeft de Leo Club Weert, tezamen met de Lions Club Weert, zich ingezet voor de voedselbank in Weert. In Weert, en omgeving, zijn ruim honderd gezinnen aangesloten bij de voedselbank. Helaas is er in de huidige tijd nog steeds behoefte aan een voedselbank. De actie welke gehouden is heeft plaatsgevonden in de Albert Heijn (de muntpassage) te Weert. Hier werden bezoekers van de Albert Heijn geïnformeerd over de voedselbank alvorens ze de winkel binnen gingen. Vervolgens kochten vele mensen houdbare producten welke allemaal ten goede komen aan de voedselbank. Over twee dagen zijn ruim 75 kratten aan eten/drinken opgehaald. Zo kan iedereen een smakelijke kerst tegemoet zien!

We zijn van plan om dergelijkse acties vaker door het jaar heen met de lions club te organiseren. Voor meer informatie omtrent de voedselbank in Weert zie Voedselbank Weert.

Terug