Kerstkaarten actie 2011

Op donderdag 22 december 2011 was het wederom tijd voor onze jaarlijks terugkerende kerstkaarten actie. Na een groot succes in 2010 hebben we besloten om in 2011 de kerstkaarten actie een vervolg te geven. Waar vorig jaar kerstkaarten voor verzorgingstehuis St. Hieronymus waren gemaakt, is dit jaar de kerstkaartactie uitgebreid met nog twee verzorgingstehuizen, namelijk het Ververshof en de Zuyderborgh.

De kinderen van basisscholen de Zevensprong, Nassauhof en St. Jozef hebben ruim 200 kerstkaarten gemaakt voor de bewoners van verzorgingshuizen St. Hieronymus, Ververshof en de Zuyderborgh. Op donderdagochtend 22 December ging een delegatie van Leo’s, leerlingen, en leerkrachten naar de verschillende verzorgingstehuizen in Weert. We werden warm ontvangen door de medewerkers van de verzorgingstehuizen, er was warme chocomel en een hartige traktatie voor de kinderen. De meeste bewoners waren samengekomen in de centrale aula, waarna de kinderen de kerstkaarten gingen uitdelen. Een mooi samenkomen van jong en oud.

Al de betrokken hebben genoten van deze dag. Vanuit de Leoclub willen wij dan ook iedereen bedanken die meegewerkt hebben aan deze succesvolle actie. Hierbij gaat het dan om de scholen en hun medewerkers, verzorgingstehuizen en hun medewerkers, de kinderen en de bewoners. Wij kijken uit naar 2012 om de kerstkaartactie een mooi vervolg te geven! Fijne feestdagen!

Terug