Oud Hollands Feest 7 april 2012 – Leo Club Weert Montmorency

In navolg van het succesvolle charter feest van de Leo Club Weert Montmorency in juni 2011 is er op 7 april 2012 wederom een feest voor het goede doel georganiseerd. Het thema van dit succesvolle feest, “Oud Hollands”, kwam volledig tot uitdrukking gedurende dit feest. Gasten werden onthaald door een levensechte koe waar gasten professioneel op de foto gezet werden. Vervolgens stond er een rodeostier klaar waar gasten gedurende een duizelingwekkende zit probeerde om een rit in een ferrari te winnen.

Het decor voor dit feest was de molen aan de Noordkade te Weert. Een hele speciale locatie welke omgetoverd werd tot de locatie voor het voorjaarsfeest van de Leo Club Weert Montmorency. Gedurende de avond verzorgde DJ Daniel Jitta perfecte ritmes zodat de voetjes van de vloer konden. Tevens werd hij vergezeld door Percussive Interlude. Dit is een band welke op het ritme van DJ Daniel Jitta het nodige slagwerk verzorgde. Een hele aparte combinatie welke de grondvesten van de molen in Weert heeft doen schudden!

Er is gedurende de avond €1.000 opgehaald ten behoeve van diverse goede doelen in Weert. Een van die doelen is Dr. Joe-Hoe. Dit is een clown welke op vrijwillige basis kinderen in het ziekenhuis wil opvrolijken gedurende hun verblijf in het St.Jans Gasthuis te Weert (http://www.stjansgasthuis.nl/patienten/dr-joe-hoe.html).

Op naar het volgende feest van de Leo Club Weert Montmorency!

Voor foto’s van ons feest:

Oud hollands

Terug