LeoCup – vrijdag 31 augustus 2012

Op vrijdag 31 Augustus 2012 j.l. is de eerste editie van de LeoCup gehouden. De Leocup is een golftoernooi georganiseerd door Leo Club Weert Montmorency in samenwerking met golfclub Crossmoor Weert. Op deze zonnige namiddag kwamen 40 golfers bij elkaar welke op 9 holes van de grote baan de overwinning probeerde te behalen. Er was tevens de mogelijkheid tot het huren van een Leo caddy. Deze optie werd veelvuldig aangeschaft.

Rond acht uur waren alle deelnemers terug in het clubhuis waarna iedereen kon genieten van een heerlijke barbecue. Hierop volgde de prijsuitreiking. Bij ieder toernooi horen ook mooie prijzen die beschikbaar waren gesteld door enkele vrijgevige sponsoren. Statistisch gezien bleek het een hele bijzondere uitslag:

1. Vincent Nies – Magnum Moët & Chandon Imperial Brut (beschikbaar gesteld door Moët Hennessy Nederland B.V.)

2. Nico Zwaneveld – BMW golfset (beschikbaar gesteld door BMW de Maassche Echt)

3. Berry van Holstein – Mini set met twee koppen en schotels (beschikbaar gesteld door BMW de Maassche Echt)

Longest drive heren – Nico Zwaneveld (Fles rode wijn beschikbaar gesteld door Golfclub Crossmoor Weert)

Longest drive dames – Berry van Holstein (Fles witte wijn beschikbaar gesteld door Golfclub Crossmoor Weert)

Neary heren – Nico Zwaneveld (Lederen documentenmap BMW beschikbaar gesteld door BMW de Maassche Echt)

Neary dames – Berry van Holstein (Mini paraplu beschikbaar gesteld door BMW de Maassche Echt)

De opbrengst van het toernooi komen ten goede aan het Franciscus Hospice in Weert. Leo Club Weert Montmorency bedankt de deelnemers, sponsoren en Golfclub Crossmoor voor dit geslaagde evenement. Tot volgend jaar! Voor sfeerimpressies van deze dag refereer naar de foto’s hieronder.

phpQRrHFx

phpWJkMC6

phpJG1SQ8

phpfWWcmI

phpIZPJFJ

phpBbrrCR

Terug