Leo Club Weert Montmorency helpt Franciscus Hospice

Zaterdag 10 November heeft Leo Club Weert Montmorency de handen uit de mouwen gestoken bij het Franciscus Hospice te Weert.

phpb1bmIG

Het Franciscus Hospice bestaat al ruim 10 jaar en is een inmiddels een begrip geworden in Weert en omgeving vanwege de uitstekende zorg die er wordt verleend maar ook zeker vanwege de tientallen vrijwilligers die dag en nacht klaar staan voor de bewoners van het Hospice. Leo Club Weert wilde graag deze vrijwilligers ondersteunen, door actief een ochtend te klussen en hand-en-span-diensten te verlenen.

Zaterdag 10 november was het zover: om 9.00 uur stonden een aantal leden paraat om de keldervloer een grote schoonmaak- en schilderbeurt te geven, met een prachtig eindresultaat. Als klap op de vuurpijl had Leo Club Weert nog een verrassing voor het Hospice: een cheque van €1.100,- verkregen door het golftoernooi van augustus jl.

De enthousiaste en dankbare reacties vanuit het Hospice maakten het een zeer geslaagde activiteit voor de Club!

phpprfRP1

Terug