Kerstkaartenactie 19 december 2012

phpf25TyyVoor het derde jaar op rij heeft in december onze kerstkaartenactie plaatsgevonden. Deze editie hebben scholieren van de basisscholen St. Jozef en Moesel het voorwerk verricht door samen zo ‘n 160 kerstkaarten te maken! Op woensdag 19 december 2012 verzamelden zich een aantal leo’s, scholieren en leraren om een bezoek af te leggen aan de zorgcentra De Wei-jer en St. Hieronymus. Bij aankomst in de zorgcentra bleken de aula’s in de zorgcentra druk bezocht en wij zijn met warm enthousiasme ontvangen door de aanwezige bewoners. Na een kopje warme chocomelk, een koekje en vertederend gezang deelden de scholieren hun eigen gemaakte kerstkaarten uit aan de aanwezige ouderen. Na nog wat gezellig gekeuvel was het tijd om afscheid te nemen en weer over te gaan tot de normale gang van zaken. Helaas konden niet alle bewoners aanwezig zijn, waardoor niet alle kerstkaarten door de scholieren persoonlijk zijn uitgedeeld. Gelukkig waren de medewerkers van de zorgcentra bereid om ook de niet aanwezigen een kerstkaart te bezorgen.

Alle deelnemers hebben genoten van dit intermezzo. Wij willen de beide basisscholen en beide zorgcentra bedanken voor hun inzet. Daardoor hebben wij als Leo Club een geslaagde activiteit kunnen organiseren!

Terug