Nieuwjaarsborrel 12 januari 2013

php5SGfv4

15 Januari jl. heeft Leoclub Weert Montmorency de landelijke Nieuwjaarsborrel voor de Leo’s in Weert georganiseerd.

Deze borrel en het daarbij aansluitende diner vonden plaats in de Poorter, die ter ere van dit event sfeervol was ingericht. Ruim 75 Leo’s zijn van heinde en verre afgereisd naar Weert om dit mee te maken. Voor velen was dit weer een gezellig weerzien om onder het genot van een hapje en een drankje weer bij te kunnen praten. Zelfs een aantal nieuwe clubs waren hierbij aanwezig.

Speciaal ter ere van 2013 had Leo Club Weert een sabreur (dhr. Houben, Envy Wines) uitgenodigd om samen met een aantal Leo’s enkele flessen champagne te sabreren, wat door iedereen enthousiast is ontvangen. Aansluitend aan de borrel en de speeches vond er een goed verzorgd drie-gangen diner plaats.

Leo Club Weert Montmorency wil  iedereen hartelijk bedanken voor de enthousiaste opkomst, dhr. Houden voor het sabreren en de Poorter voor de goede verzorging van de borrel en het diner. Al met al hebben we met z’n allen een mooie start kunnen maken voor 2013!

Voor foto’s zie onze facebook website: Landelijke nieuwjaarsborrel

Terug