James Bond feest: een geslaagde missie!

25 Mei jl. heeft Leo Club Weert Montmorency haar jaarlijks terugkomend voorjaarsfeest weer georganiseerd.

De opbrengst van het feest (1.500 euro) komt dit jaar geheel ten goede aan de stichting Door Sport Ontspanning (DSO). Dit is een organisatie die zich inzet voor mensen met een beperking, in de leeftijdscategorie tussen de 5 en 75 jaar. Deze stichting maakt het mogelijk dat deze mensen in staat worden gesteld om sport (zwemmen en paardrijden) te beoefenen en daardoor kunnen ontspannen.

Het feest vond plaats in de Paterskerk aan de Biest, die voor deze gelegenheid helemaal in James Bond stijl was uitgerust. Onder het genot van luxe hapjes en drankjes konden de gasten urenlang genieten en los gaan op de dansvloer. De eerste 25 gasten ontvingen tevens een mooi glas Bollinger, om het Bond gevoel compleet te maken.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde avond, waarover we veel enthousiaste reacties hebben mogen ontvangen. Leo Club Weert wil graag alle gasten, helpers en sponsoren bedanken voor hun inzet en betrokkenheid.

Hopelijk tot de volgende editie van ons voorjaarsfeest!

Voor foto’s zie onze facebook website: Bondfeest

Terug