LeoCup wederom een succes

DSC_2727

In de namiddag van vrijdag 30 augustus namen 45 golfers deel aan de tweede editie van de LeoCup.

Dit betreft een golftoernooi georganiseerd door Leo Club Weert Montmorency in samenwerking met golfclub Crossmoor Weert. Net zoals de voorgaande editie betrof het een shotgun wedstrijd over negen holes op basis van stableford punten. Daarnaast konden leden van de Leo Club Weert Montmorency ingehuurd worden als Caddie. Nadat de negen holes gelopen waren, was er de mogelijkheid om in de avondzon gebruikt te maken van een door Crossmoor verzorgde barbecue.
Aansluitende op de barbecue volgde de prijsuitreiking waar niet alleen de top drie in de prijzen viel, ook de winnaars van de Neary en Longest drive van zowel de vrouwen als mannen gingen met een van de mooie prijzen naar huis. Naast de eerste prijs krijgt de nummer één een eervolle vermelding op de LeoCup wisseltrofee, beschikbaar gesteld door de winnaar van de eerste editie Vincent Nies. De president van de Leo Club maakte voorafgaand aan de prijsuitreiking de grootste winnaar van LeoCup 2013 bekend, namelijk Jeugdsportfonds Weert. Dankzij de gulle deelnemers en sponsoren wordt er 1500 euro gedoneerd aan dit goede doel. De donatie komt ten goede aan het creëren van sportkansen voor kinderen die leven in gezinnen waar de financiële middelen ontbreken om lid te worden van een sportvereniging.
Leo Club Weert Montmorency wilt nogmaals alle deelnemers en sponsoren bedanken voor hun aanwezigheid en vrijgevigheid. Wij hopen u bij de volgende editie wederom te mogen verwelkomen. De LeoCup werd dit jaar mede mogelijk gemaakt door: CrossMoor, Deutsche Bank Wealth Management, BMW, Moët en Glenmorangie.

DSC_2714

DSC_2720

DSC_2768

Terug