Greep naar de Hoorn 2013

Leo Club Weert Greep naar de Hoorn 2013

Ook dit jaar nam Leo Club Weert als organisator deel aan de Greep naar de Hoorn welke 14 september jl. plaatsvond in Weert en directe omgeving.

De Greep naar de Hoorn is een jaarlijks terugkerende bedrijvencompetitie, in het leven geroepen door Lions Club Graafschap Horne in 1995. Het doel van dit ludieke evenement is zoveel mogelijk geld bijeen brengen voor het goede doel.
Leo Club Weert draagt hier al vier jaar een steentje aan bij, door het jureren van spellen op de eigen accommodatie en het verzorgen van de lunchpakketten voor de deelnemers. Ook dit jaar stond er weer een uitdagend spel klaar voor de deelnemers: in teamverband moest er een parcour afgelegd worden met een hooibaal, waar één teamlid zich bovenop moest bevinden. Dit leidde natuurlijk tot mooie situaties en enige hilariteit onder zowel deelnemers als juryleden. Daarnaast heeft Leo Club Weert menig deelnemer weer kunnen verzorgen met een lekkere lunchbox.
Wij als Club kijken terug op een zeer geslaagde dag. We willen bij deze ook alle deelnemers en organisatie van de Greep bedanken voor hun enthousiasme en inzet!

Leo Club Weert Greep naar de Hoorn Voedselpakketten

Terug