Kerstkaartenactie 2013

Voor de vierde maal op rij vond op maandag 16 december de kerstkaartenactie van Leo Club Weert plaats. Tijdens de huidige editie hebben scholieren van basisschool St. Jozef en brede school Moesel maarliefst 160 kerstkaarten gemaakt en vervolgens uitgedeeld aan de bewoners van st. Hieronymus en Ververshof. Tijdens het uitdelen van de kerstkaarten in de zorgcentra van stichting Land van Horne werden de kaarten met vol enthousiasme overhandigd aan de ouderen. De creatieve kerstkaarten en het gezelschap van de kinderen werd door vele ouderen ontzettend gewaardeerd. Wederom was het een leuke ochtend en laat de actie zien dat jonge inwoners van Weert iets moois kunnen betekenen voor de oudere inwoners van Weert.
Voor deze geslaagde activiteit willen wij de basisscholen en zorgcentra van stichting Land van Horne danken.

kerstkaartenactie2013

Terug