Nieuwjaarsreceptie Service clubs Weert

Op 12 januari 2014 was er in de Poort van Limburg een speciale nieuwjaarsreceptie gehouden voor alle service clubs van de gemeente Weert. Deze receptie stond in het teken van Weert 600 jaar stad en samen hebben de Weerter service clubs de krachten gebundeld om van dit jubileumjaar Weert extra op de kaart te zetten. Naast de gezamenlijke organisatie van deze Nieuwjaarsreceptie en het jaarlijks terugkerend evenement de Greep naar de Hoorn zal iedere service club dit jaar tijdens een van haar activiteiten de link leggen met Weert 600 jaar stad. Tot slot is er tijdens deze Nieuwjaarsreceptie een gezamenlijk kunstwerk gemaakt dat is aangeboden aan de gemeente.

Leo Club Weert Montmorency zal tijdens het jaarlijks terugkerend voorjaarsfeest Weert 600 jaar stad extra in het zonnetje zetten. De datum van het voorjaarsfeest is gepland op zaterdag 17 mei 2014. Meer informatie volgt snel!

Nieuwjaarsborrel_Weerter_Service_Clubs

Terug